Praleisti turinį

Sveiko ryto pradžiai

Sveiko ryto pradžiai. Detox su ALIEJUMI. Ryte- mūsų kūnas valosi. Todėl, burnoje susikaupia apnašos: kvapas, liežuvis, dantys. Rytą- pradedame nuo burnos skalavimo aliejumi, kad sutraukti toksinus, kuriuos būtina išspjauti! Procedūros-...

Sveiko ryto pradžiai.

Detox su ALIEJUMI. Ryte- mūsų kūnas valosi. Todėl, burnoje susikaupia apnašos: kvapas, liežuvis, dantys.

Rytą- pradedame nuo burnos skalavimo aliejumi, kad sutraukti toksinus, kuriuos būtina išspjauti! Procedūros- esmė ir tikslas- gleivių surišimas, rezultate apvaloma visa burnos ertmė: sveiksta dantenos, dantys, gerklė, gerėja receptorių veikla- geresnis skonių pajautimas.

Valomi sinusai, todėl mažiau vargina sloga bei geriau užuodžiami kvapai. Išvalomi toksinai iš seilių latakų/ kanalėlių, kurie tiesiogiai susieti su limfa bei viso organizmo švaros palaikymu, todėl gražėja/ švarėja oda. Atsiranda daugiau energijos, proto aiškumas, gerėja miegas, mažėja galvos skausmai susieti su migrena.

Stiprėja bendrai viso kūno imunitetas! kokosų – jis turi antibakterinių savybių. Procedūrą reiktų atlikti ryte, prieš valgį ir dantų valymąsi. Papildoma burnos skalavimo aliejumi nauda – baltesni dantys ir sveikesnės dantenos.

Kaip vyksta detoksikacija? Mūsų burnoje veisiasi milijardai bakterijų, parazitų, grybelių, pelėsių! Aliejus ir toksinai turi panašias savybes – sunkūs, riebūs, lipnūs. Aliejus suriša toksinus - kurie yra tirpūs riebaluose. Dėl šios savybės bei funkcijos- vyksta galingas organizmo valymas.

Kaip atlikti procedūrą?

Paimkite 2 a.š aliejaus į burną. Geriausiai tai daryti nevalgius, negerės vandens. Skalaukite burną 5-10 min. Galite kelis kartus išspjauti aliejų ir tęsti su nauju švariu. Išskalavę burną išspjaukite aliejų, jis gali pasidaryti baltas, nes nuo skalavimo jame susidarys daug oro burbuliukų. Išskalaukite burną šiltu vandeniu. Procedūrą reikėtų kartoti kasdien, geriausia iš pat ryto.

sveiko ryto pradžią tęsiame geriant šiltą vandenį, papildytu fermentuotu augalų actuku iš 17 augalų: lapai, šaknys, sėklos, uogos, grybai. “HERBAL VINEGAR”- unikalus produktas, padeda sveikatinti skrandžio veiklą, šalinant blogąsias bakterijas, grybelius, pelėsius, parazitus.

Gerina  skrandžio veikla- atkuriamas PH, virškinimo druskų rūgštis, pagerina žarnyno mikrobioma - atkuriama geroji mikroflora, mažesnis pilvo pūtimas, nevirškinimas, kur kas lengviau išeinate į wc!

Rezultatai pradeda džiuginti, kai matote, gražesnę ir  švaresnę odą, kadangi šalinami toksinai.

HERBAL VINEGAR- iš 17 augalų sukūrėme per 2 metus, gaminame čia Lietuvoje.

Tęsiame sveiko ryto pradžią kavą keičiame į DETOX TEA bei ENERGY TEA, (Kava- rūgština, išbalansuoja emocijas, išveda mineralus: kalį, magnį, kalcį- todėl galite jausti mėšlungį, šokinėjantį spaudimą bei turėti skausmingus, jautrius oro pokyčiams sąnarius!)

DETOX TEA - ne tik toksinus šalina, bet suteikia daug geros energijos! Daugelis sako geriau nei kava! Padeda esant pilvo pūtimams, nevirškinimui bei užkietėjusiems.

DETOX TEA - mažina poreikį saldumynams.

ENERGY TEA - suteikia energijos be kavos! Gerina nuotaiką, aktyvina smegenų bei viso kūno kraujotaką. Didina proto aiškumą, gerina atmintį. Gerina periferinę smegenų kraujotaką.

PURA - tai tikrai veikianti žarnyno šluota. Ne tik esant užkietėjimams, bet ir siekiant išvalyti toksinus, grybelius, pelėsius, kepenis bei sąnarius.

 

PURA - kurios pagrindą sudaro skaidulos, išbrinksta skrandyje- mažiau norisi valgyti, žarnyne- valo Kaip kempinė iš vidaus. Todėl pagerėja rezorbcija- vyksta kur kas geresnis maisto medžiagų įsisavinimas. 

Sudėtyje esantis margainis gerina kepenų veiklą, apsaugo ir atkuria pažeistas kepenis.

Frankinsenco sakai iš bosvelijos medžio pasižymi sanarius valančiomis bei viso organizmo detoksikuojančiomis savybėmis.

 

Žalias molis- nuo seniausių laikų vertinamas už tai, kad sutraukia sunkiuosius metalus, toksinus ir pašalina, išvesdamas lauk.

 

PURA- unikalus mišinys viso organizmo švarai ir sveikatai puoselėti.

 

70 procentų mūsų imuninės sistemos yra

žarnyne!

Turime pasirūpinti, kad mūsų žarnyno mikroflora/mikrobioma būtų pakankamai stipri! kad blogosios bakterijos nepatektų į kraujotaką ir nesukeltų uždegimų. Bei neformuotų ligų.

 

Kuo sveikesnė ir švaresnė terpė mūsų žarnyno bakterijoms- mikroflorai maitinti, gerinti, tuo stipresnė mūsų imunine sistema.

Todėl būtina ją prižiūrėti, maitinti, švarinti.

 

Būkime sveiki! autorė Gražina Gum

 

Visus produktus rasite www.grasole.com

 

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti