Praleisti turinį

kaip. kokiais būdais gauti Saulės energijos, kai jos nėra?

Saulės šiluma ne tik mus šildo, bet ir suteikia gyvybinės energijos, pakelia nuotaiką. Tai pagrindinė visos gyvybės energija. Bet ką daryti, kai dabar itin mažai Saulutės? Pirmiausia-sukurti savyje Saulėtą emociją...

Saulės šiluma ne tik mus šildo, bet ir suteikia gyvybinės energijos, pakelia nuotaiką.

Tai pagrindinė visos gyvybės energija.

Bet ką daryti, kai dabar itin mažai Saulutės?

Pirmiausia-sukurti savyje Saulėtą emociją ir sąmoningai ją kurstyti džiugiomis emocijomis, pastebint kas gero, tokiu būdu, Jums pavyks išlaikyti energiją dienos eigoje.

Didžiausias išbandymas- Neišbarstyti neigiamoms emocijoms, situacijoms. Žinoma, visaip būna.. mes gyvi  Žmonės su emocijomis bei savo visa visata—GYVENIMU.

Saulėta nuotaika- tai šventė. Pirmiausia kuriame gerą energiją-saulėtą savyje, tik tada mes turime kuo dalintis. Savo šeimai, artimiesiems kuriame šventinius ritualus tiesiog paprastai, kad ir geriant arbatą; žvakė, puodelis, muzika ir jau šventė.

Valgome produktus, kuriuose sukaupta tikros Saulės energijos. Pvz. Žiedadulkės, medus, bičių duonelė, obuoliai, įvairios uogos, kurios noko tikroje saulėje. Maistas- spalvingas. Labai tinka geltona, oranžinė. pvz; moliūgai bei mandarinai. Tinka apelsinų eteriniai aliejai.

Maistą  gardinkime šildančiais prieskoniais; garstyčios, juodieji pipirai - tai grynai Saulės prieskoniai, imbieras, kajenas- aštri paprika, česnakas, raudonėliai, bazilikas, svogūnas, krienai. Išvardinti produktai- padeda ne tik sušilti kūnui iš vidaus, bet ir neleidžia kauptis toksinams, gleivėms. Tokiu būdu-galime išvengti peršalimo bei stiprinti, palaikyti imunitetą.

Arbatoms ruošti labai tinka šildantys, kvapnūs prieskoniai, kurie taip pat šildo, detoksikuoja organizmą. Tai būtų; cinamonas, gvazdikėliai, anyžiai, kardamonai, pankolis, ciberžolė, imbieras, juodieji pipirai. Išvardinti prieskoniai yra sudėtyje ; kūną bei Sielą šildančioje arbatoje „CHAI golden spicy".

Ši arbata skoniu, kvapu primena jogų arbatas, tik dar kvapnesnė. Kadangi sudėtyje dar yra laukinis, taip vadinamas šventas bazilikas- TULSI. Tinka gerti visą dieną, peršalus, sušalus, sirguliuojant. Reguliariai geriant šią arbatą-nesikaupia dujos, gleivės, švelniai detoksikuojamas organizmas.

Šį mišinį galite ruošti kaip arbatą bei gardinti kepinius. Arbatą gardinti galite medumi, citrina ar augaliniu pienu. Taip pat berti į kitas arbatas; detox tea, energy tea ar juodą arbatą.

skanaus ir į sveikat!

www.grazinagum.lt

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti