Praleisti turinį

moterims ir ne tik... sausa oda, ankstyvos veido, kaklo raukšlės. Kodėl? ką daryti?

Info moterims ir ne tik... Mes visi ieškome lengvo, paprasto būdo būti sveikesni, turėti daugiau energijos. Norime sveikai lieknėti, ieškome būdo, kuris nežalotų organizmo. Ankstyvos raukšlės veide, sausa ar spuoguota...

Info moterims ir ne tik...

moterims ir ne tik... sausa oda, ankstyvos veido, kaklo
Mes visi ieškome lengvo, paprasto būdo būti sveikesni, turėti daugiau energijos. Norime sveikai lieknėti, ieškome būdo, kuris nežalotų organizmo. Ankstyvos raukšlės veide, sausa ar spuoguota oda, tamsūs paakiai, ankstyvos raukšlės ant kaklo – tai daugiausia saldumynų, miltinių produktų valgymo pasekmė, nes, organizmui norint suvirškinti išvardintus produktus, tenka atimti iš kūno daug vandens ir mineralų. Be to, per mažai sportuojame.

Tačiau klaidinga manyti, kad svarbiausia būti lieknam. Svarbiausia – būti sveikam. Net ir būdami liekni turime rūpintis tuo, ką valgome. Juk lieknumas dar nereiškia, kad galima valgyti bet ką. Ankščiau ar vėliau atsiranda pasekmės, net ir jaunoms moterims gali atsirasti raukšlių, suplonėti kaklo oda.
Bet tai – tik maža dalis. Vėliau prasideda sąnarių skausmas, šąla galūnės, trūksta energijos, ima varginti ir kiti negalavimai, ligos.

Čia rasite naudingos informacijos kaip atstatyti drėgmės kiekį organizme ir odoje?
Taigi patarčiau ne tik rytais, bet ir vieną dieną, kartą per savaitę ar bent per mėnesį, gerti kokteilius. Subalansuotus. Ir tai nėra tik vaisių kokteiliai. Kas vyksta, kai geriame subalansuotus žalius ir ne tik vaisių, daržovių, žalėsių kokteilius? Organizmas valosi, gauna reikalingo maisto, yra šarminamas, taip pat gauna daug drėgmės iš vidaus, kurią atima cukrus ir miltai.

moterims ir ne tik... sausa oda, ankstyvos veido, kaklo

 

Taip pat tai atokvėpis nuo sunkaus maisto virškinimo. Virškinimui išnaudojama labai daug energijos, o kokteiliai yra greitai ir lengvai įsisavinami. O ir tinka visiems. Jei turite polinkį į padidėjusį cukraus kiekį kraujyje, rinkitės mažiau cukraus turinčius vaisius ir daržoves, daugiau žalialapių žalumynų, kurie labai naudingi kasai. Be to, geriant kokteilius, nejaučiamas alkis ir nėra streso (pvz., jei laikomasi ribotų dietų).

ir dar apie Kolageną. Kuris svarbus jaunai ir gražiai odai . Pati žodžio „kolagenas“ reikšmė daug pasako: išvertus iš graikų kalbos „kolla“ reiškia klijus, „genos“ – gaminti. Kolagenas tarsi suklijuoja audinių ir organų ląsteles ir taip pagerina jų būklę bei funkcijas. Kolagenas gyvybiškai svarbus ne tik odai: taip pat jis sudaro 53 proc. sąnarių kremzlių ir 27 proc. kaulų. Kolagenas būtinas ląstelių atsinaujinimui, todėl organizmas jį gamina nuolat. Tačiau prasidėjus senėjimo procesams, kolageno gamyba lėtėja, jis netenka savo savybių. Būtent tada ima rastis pirmosios raukšlės, oda tampa vis mažiau stangri.

oda, plaukai, nagai yra vidinės mūsų organizmo būklės rezultatas. Dėl įvairių priežasčių, taip pat ir senėjimo procesų, atsirandantis disbalansas baltymų sintezėje atsispindi „pilkėjančioje“, „vystančioje“ odoje, silpnuose, slenkančiuose, lūžinėjančiuose plaukuose, pakitusios spalvos, besisluoksniuojančiuose ir lūžinėjančiuose naguose. 
Kolagenas suteikia vidinei odos struktūrai stangrumo ir taip mums visiems , ypač su amžiumi, trūkstančios drėgmės, dėl kurios nuolat džiūsta oda. Ši medžiaga taip pat naudinga ir sveikatai: kaulams, sąnariams, akims, raumenims ir viso organizmo būklei. Šiuolaikinis, skubantis ir nepilnavertiškai besimaitinantis žmogus gauna nepakankamai naudingų medžiagų, todėl besirūpinantiems sveika išvaizda ir gera savijauta kolageno trūkumą organizme rekomenduojama kompensuoti maisto papildais. 

Sėkmės! G.G.
www.ggrazinagum.lt

moterims ir ne tik... sausa oda, ankstyvos veido, kaklo

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti