Praleisti turinį

Svarainiai- Vitaminų BOMBA! tačiau kaip juos tinkamai paruošti?

blockquote type="cite"> Svarainiai- Vitaminų BOMBA! Ypatingai naudingi. Švieži vaisiai turi itin daug maistingų medžiagų, todėl tinka naudoti imunitetui stiprinti, esant anemijai, peršalus, bendram silpnumui, esantaukštai temperatūrai.  Svarainių sėklos liaudies medicinoje vartojamos gana...

blockquote type="cite">

Svarainiai- Vitaminų BOMBA!

Ypatingai naudingi.

Svarainiai- Vitaminų BOMBA! tačiau kaip juos tinkamai

Švieži vaisiai turi itin daug maistingų medžiagų, todėl tinka naudoti imunitetui stiprinti, esant anemijai, peršalus, bendram silpnumui, esant
aukštai temperatūrai.

 Svarainių sėklos liaudies medicinoje vartojamos gana plačiai. Sergant gastroenteritu, spazminiu kolitu, uždegiminėmis kvėpavimo organų ligomis (bronchitu arba laringitu), skaudant gerklei, karščiuojant, esant padidėjusiam dujų išsiskyrimui žarnyne. Toksinų šluota, esant kvėpavimo negalavimams, mažina temperatūrą, esant skrandžio, kepenų negalavimams.

Šią uogienę galite naudoti geriant su vandeniu kaip gėrimą, dėti plakant kokteilius su vaisiais, naudoti desertams, maišyti su kitomis uogomis. Jei ruošite arbatą, tik nevirinkite vandens, kad nežūtų vitaminai!

Ingredientai:

2 stiklinės išskoptuotų ir supjaustytų svarainių puselių su sėklytėmis

Svarainiai- Vitaminų BOMBA! tačiau kaip juos tinkamai

Gaminimas:

Pirmiausia į blenderio dugną sudėti 2-3 v.š medaus, jei nešaldysite. Jei šaldysite, geriau medų dėti jau atšildžius. Tada 0,5 stiklinės susmulkintų svarainių. Sumalti.
Tada vėl po 0,5 stiklinės, kol sumalsite visus svarainius. Dedame į indėlius ir į šaldiklį.

Naudojant uogienę, atšildote ir galite maišyti su medumi, trintomis datulėmis. Stiprinkite organizmą bei imunitetą su šarminančiu "Eliksyru", valykite su antiparazitiniu "Verminus" bei sveikatinančiomis, prieskoninėmis ir maistingų augalų, vaisių ir uogų arbatomis čia.. 

Svarainiai- Vitaminų BOMBA! tačiau kaip juos tinkamai

skanaus ir į sveikatą :) www.grazinagum.lt

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti