Šilkinė avižinė


Šilkinė avižinė 

2- 3 porcijoms

1 stiklinė stambesnių avižų dribsnių. 

1v.š čija sėklų

bananas, granatų sėklytės. Pagal sezoną keiskite uogas ir vaisius.

iš vakaro užmerkti avižas kartu su čija sėklomis. Galite sėklas sumalti kavamale. Ryte užtenka tik pašildyti. Tokiu būdu, patiekalas itin maistingas ir maloniai šiltas/karštas. Gardinti galite medumi, datulių pasta. Ant viršaus dėkite vaisius, uogas, barstykite cinamono. šį kartą gardinau bananais ir granatų sėklytėmis.

Gardžių ir maistingų pusryčių :)

www.grazinagum.lt 

dar daugiau gardžių ir maistingų pusryčių receptų rasite mano knygoje "Super sveikata". Knyga visuose Lietuvos knygynuose.


Palikti komentarą


Atkreipkite dėmesį, komentaras turi būti patvirtintas prieš jį paskelbiant