Praleisti turinį

Redžiuvelakas-rejuvelac. Fermentuotas grūdų gėrimas

Redžiuvelakas-rejuvelac. Fermentuotas grūdų gėrimas Tai fermentuotas-raugintas sudaigintų grūdų gėrimas, jo sudėtyje yra aktyvūs fermentai ir naudingos bakterijos, kurios gerina virškinimą, stiprina imunitetą. Redžiuvelakas gausus B grupės vitaminais, vitaminu C, E...

Redžiuvelakas-rejuvelac. Fermentuotas grūdų gėrimas

Redžiuvelakas-rejuvelac. Fermentuotas grūdų gėrimas

Tai fermentuotas-raugintas sudaigintų grūdų gėrimas, jo sudėtyje yra aktyvūs fermentai ir naudingos bakterijos, kurios gerina virškinimą, stiprina imunitetą. Redžiuvelakas gausus B grupės vitaminais, vitaminu C, E ir baltymais. Taip pat naudojamas kaip natūralus probiotikas, gerosios bakterijos puikiai valo žarnyną. Tinka aktyviai sportuojantiems kaip energetinis gėrimas.

Redžiuvelaką galima gerti kaip gėrimą arba naudoti kaip ingredientą vietoj vandens, pvz., į žaliuosius kokteilius ar į energetinę sriubą. Šis gėrimas neatsiejama kiekvienos detoksikacijos programos dalis.

Porcijų skaičius:  1,5 l

Ingredientai:

2 puodeliai kviečių grūdų 10 puodelių virinto vandens (ataušusio)

Redžiuvelakas-rejuvelac. Fermentuotas grūdų gėrimas

Gaminimas:

Užmerkti kviečius vandenyje (4 puodeliai vandens) parai.

Nukošti vandenį, kuriame mirko kviečiai, perplauti po tekančiu vandeniu kiaurasamtyje. Palikti dar 24 valandoms kambario temperatūroje. Kviečiai pradės dygti, turi matytis mažos daigo uodegėlės. Jei kviečiai nesudygo per 24 valandas, tuomet reikia laikyti dar kelias valandas, kol sudygs.

Sudygusius kviečius įdėkite į maisto smulkintuvą ar kokteilinę ir sumalkite iki vientisos masės. Gautą masę įdėti į švarų stiklainį ir užpilkite likusiu vandeniu (6 puodeliais). Stiklainį uždenkite marle, dėl visa ko galite užspausti gumele ties kakleliu. Svarbu, kad deguonis patektų. Palikite stiklainį kambario temperatūroje mažiausiai 48 valandoms. Kuo ilgiau laikysite, tuo stipresnio skonio gėrimą turėsite.

Perkoškite stiklainio turinį į švarų indą ir sandariai uždarykite. Laikomas šaldytuve, redžiuvelako galiojimo laikas apie 2 savaitės.

rekomenduoju taikyti pilną "Detox programą". Tai šarminė mityba kartu su produktais, kurie padeda organzimui atskiratyti toksinų, sveikai lieknėti, turėti daugiau energijos. Programą ir produktus rasite čia:

Sveikatos ir skanaus!

www.grazinagum.lt

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti