Praleisti turinį

MOTERS GROŽIS VYRŲ AKIMIS

MOTERS GROŽIS VYRŲ AKIMIS Žinome, kad vyrai ir moterys turi skirtingus poreikius renkantis partnerį. Remiantis moksliniais tyrimais, vyrai renkasi moterį pagal jos grožį, t.y. grožio standartus: kūno proporcijos, sveika, lygi...

MOTERS GROŽIS VYRŲ AKIMIS

Žinome, kad vyrai ir moterys turi skirtingus poreikius renkantis partnerį. Remiantis moksliniais tyrimais, vyrai renkasi moterį pagal jos grožį, t.y. grožio standartus: kūno proporcijos, sveika, lygi oda, blizgantys plaukai, simetriški bruožai. Tai yra sveikatos rodikliai išorėje. Ir atlikus daugybę tyrimų, apklausų pastebėta, kad nugali „vidutinė“ išvaizda, o ne itin ryški ar tobula, kurios dažnai siekiame  

Įdomu ir tai, kad vyrai pastebi ne moters apimtis, o proporcijas ir gražiomis laiko tas moteris, kurių liemens ir klubų santykis apie 70 procentų. Todėl priminsiu, kad „Detox“ programos ir Grasolės produktai padeda turėti lieknesnę taliją. “Energy Box”, “Restart Box”, “Beauty Box” 

...

Tyrimai rodo, kad itin gražioms moterims yra sunkiau pasirinkti partnerį, nes jos pačios yra labai išrankios. O vyrai užstringa ties moters grožiu ir nesugeba kurti su ja gilesnio, emocinio ryšio, užstringa ties fiziologija. Tai aktualu ir kalbant apie gausų savęs „retušavimą“ naudojant gausų makiažą ir ištobulintą išvaizdą, aprangą. Tai suteikia daugiau patrauklumo, daugiau dėmesio, bet pritraukia vyrus, kurie nelinkę vertinti moters asmenybės, visumos ir nelinkę kurti ilgalaikių santykių. 

Grožio etalonai mainosi sulig laikmečiais, bet sveika jūsų prigimtinė išvaizda, yra ne tik patogi, optimali ilgam, laimingam gyvenimui, bet ir kokybiškiems santykiams kurti.

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti