MISO SRIUBA


MISO SRIUBA
Štai! Tokios sriubos yra kūnui gėris❣️
Tikras maitinantis maistas! Iš #antivėžinė #anticancer receptù serijos❣️
Išlieka visi mineralai, fermentai, enzimai.
Ruošiame;
Sultinys:
Ruošiame iš fermentuotos šviesios miso pastos. Geriau rinkitės ekologiškà. Kuri turi daug fermentų naudingų mūsų žarnynui bei imunitetui.
Pilame į blenderį kartu su karštu vandeniu. 
🧄Papildomai dėti imbiero šaknies. Juodù pipirú, česnako, kajeno. Sumalti kartu su 2 v.š linù, kanapiù aliejumi. Ragaukit, pagal skonį!
Iš anksto užmerkti vandenyje, galima su prieskoniais, česnaku ir kt. šitake grybus (tai super grybai, kurie galingai stiprina imunitetà, turi antivėžiniù savybiu. Įeina į #eliksyras sudėtį)
🥕Sutarkuoti morkú. Marinuoti žiupsneliu druskos, šlakeliu citrinos. Taip morkú nereikia virti. Jos tampa minkštos ir gardžios.
🥦Brokolius supjaustyti smulkiai, kad búrù malonu kramtyti!
🥒 Juostelėmis ar griežinėloais susmulkinti cukinijà.
🍅Susmulkinti pomidorus. sudėti patiekiant.
Skanaus ir į sveikatà! Panašius receptus rasite @grazinagum knygose bei bloge👉 www.grazinagum.lt #supersveikata #restartas 🌟

Palikti komentarą


Atkreipkite dėmesį, komentaras turi būti patvirtintas prieš jį paskelbiant