Praleisti turinį

AR NATŪRALI KOSMETIKA VEIKSMINGA?

AR NATŪRALI KOSMETIKA VEIKSMINGA? Sveikai maitintis, rinktis natūralias priemones kūno priežiūrai ir namų reikmėms yra normalu. Juk sveikata, gera savijauta ir gera išvaizda yra laimės pamatas. Ką verta žinoti apie...

AR NATŪRALI KOSMETIKA VEIKSMINGA?

Sveikai maitintis, rinktis natūralias priemones kūno priežiūrai ir namų reikmėms yra normalu. Juk sveikata, gera savijauta ir gera išvaizda yra laimės pamatas. Ką verta žinoti apie natūralią kosmetiką? 

Natūrali kosmetika veikia kiek lėčiau negu susintetinta laboratorijose, nes ją naudojant ląstelės pačios imasi darbo, o visi organiški procesai prašosi laiko. Bet poveikis ilgalaikis ir tausojantis.  Natūrali kosmetika duoda ląstelėms tai, ko trūksta ir impulsą pačioms stiprėti, išskirti pakankamai riebalų, užrakinti drėgmę, palaikyti odos elastingumą gaminant pakankamai elastino, kalogeno, skirstant pigmentą ir pan. Tuo tarpu sintetinamos priemonės veikia greičiau ir agresyviau, jos prasiskverbia į odos sluoksnius, ją patempia, patonizuoja, bet tokiu būdu ir alina, pripratina prie dirbtinio stimuliavimo ir oda ima sparčiau senti, glebti, sausėti arba riebaluotis. Tai analogiška sveikai ir nesveikai mitybai – norint ilgai ir laimingai gyventi, verta skirti dėmesio tam, ką valgome. O kosmetika yra maistas odai.  

Rinktis natūralią kosmetiką verta skaitant INCI sudėtį, o ne marketinginius šūkius Sudėtinės dalys yra rašomos mažėjančia tvarka. Todėl jei matote, kad pagaminta iš augalinių aliejų, ekstraktų, augalinių vandenų ir nėra nesuprantamų laboratorinių pavadinimų bei žodžių „parfum“ (sintetinti kvapai, veikia kaip alergenai) – viskas gerai. O jeigu INCI pradžioje rašomi „neperskaitomi“ pavadinimai ir tik gale paminimi keli aliejai, - marketingas, o naudos odai veik nėra. Tokios kosmetikos labai daug.  Tad nesusiviliokite vos kelias lašais įdėto aliejaus, rinkitės tokią, kuri visa sukurta natūralių aliejų pagrindu. Mūsų Grasole serumas būtent toks.

Natūralią priemonę galima naudoti ir odos maitinimui, drėkinimui ir valymui, todėl atsakingai pasirinkę dar ir sutaupysite bei išvengsite ankstyvo odos senėjimo ir su tuo susijusių apsilankymų kosmetologijos kabinetuose O svarbiausia, sveika mityba, fizinis aktyvumas ir pakili nuotaika. Kurkime save ir savo laimingą gyvenimą kasdieniais mažais, bet svarbiais pasirinkimais. 

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti